January 14, 2019

TEMPAHAN REMPEYEK UNTUK CHINESE NEW YEAR DIBUKA

TEMPAHAN REMPEYEK UNTUK CHINESE NEW YEAR DIBUKA
===========================================

Nak bawak balik kampung???
Nak bagi staff???
Nak buat makan2 kenduri dekat kampung??
Nak buat doorgift letak dalam paperbag???

Boleh je.
Roger kita.
ada 6 jenis semuanya.
Ada 2 jenis packaging.

Boleh tengok each photo utk detail.

Ni no wassap kita.

https://wa.me/60166351657
https://wa.me/60166351657
https://wa.me/60166351657

#rempeyek
#chinesenewyear
#cny
#kacangtanah
#kacangdhal
#bilis
#snack
#malaysianfood
#cny2019
#hamper
#doorgift
#doorgiftmurah
#kacanghijau
#tahunbarucina
#bandarbarunilai
#kualalumpur
#serdang
#seremban

January 2, 2019

DESSERT : BANOFFEE PIE

Kakak, kakak kenapa dah lama x upload pic dessert ke. Makanan ke.
Akak x da idea nak pike caption dik.

Ni banoffee pie.
Thank u kak WY RA ode dari kami...

#risyaexpressionsdessert
#risyaexpressionsmaindish
#tartlet
#nutellacheesetart
#bandarbarunilai
#nilai3
#banoffeepie
#alacarte
#nilai
#seremban
#putrajaya
#catering
#kateringmurah
#sedap
#halalantoyyiban
#halal

October 24, 2018

ASSORTED SANDWICH ORDER IN BANDAR BARU NILAI

Kadang2..
Kita rasa sakit. Sakit tu makan jiwa kita.
Makan raga kita.
Energi kita drop.
Kita hilang keyakinan.
Kita rasa kita manusia gagal.

Sebenarnya sakit tu memang tak kan hilang.
Bergantung macam mana kita rawat sakit tu.
Macam mana kita lihat rawatan sakit tu dari alternatif dan perspektif lain.
Tukar doktor.
Pergi hospital lain.
Tukar ubat.
Minum ning xia. Eh!!!
Guna essential oil. Eh lagi!!!!

Sakit tu akan sembuh berparut bergantung pada masa. Luka tu akan tetap ada.
Tp ianya menjadikan kita igt...
Kenapa parut tu ada.
Nak lagi ke ada parut tu lagi di masa hadapan...
Nak treatment mahal wei.

Yang benar,
Sya aka sarah cooks bakes eO
#SCBeO
Hasil carutan dan karutan pagi rabu yang indah.

Eh dalam pic tu semua hasil ode sandwich sepanjang mggu lepas.
Crab fillet sandwich mengungguli carta..
Diikuti tuna club sandwich dan apple chicken sandwich.

risyaexpressionspackfood
#risyaexpressionsmaindish
#bihungoreng
#alacarte
#nilai
#seremban
#putrajaya
#skudai
#mutiararini
#catering
#kateringmurah
#sedap
#halalantoyyiban
#halal

TEMPAHAN REMPEYEK UNTUK CHINESE NEW YEAR DIBUKA

TEMPAHAN REMPEYEK UNTUK CHINESE NEW YEAR DIBUKA =========================================== Nak bawak balik kampung??? Nak bagi staff??? ...